Fun voor het hele gezin tijdens dé modelbouwshow
De Modelbouwshow.nl is het interactieve uitje voor het hele gezin!
modelbouw, RC, radiografisch, familie uitje
16616
post-template-default,single,single-post,postid-16616,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Fun voor het hele gezin binnen en buiten het Autotron met de zomereditie van dé modelbouwshow

Modelbouw in Autotron

Fun voor het hele gezin binnen en buiten het Autotron met de zomereditie van dé modelbouwshow

Droneshows in de lucht, miniatuurboten in de vijver, racebanen en nog veel meer. Een zomers familie-uitje met een hoop te zien én beleven tijdens de zomereditie van Modelbouwshow.nl op 1 en 2 juli in Autotron ’s-Hertogenbosch.  

Spectaculaire demonstraties 

Na een drukbezochte wintereditie eerder dit jaar in Zeelandhallen Goes, vindt de zomereditie van dé modelbouwshow begin juli weer plaats. Het grote (buiten)terrein van Autotron leent zich perfect voor de vele demonstraties.  

Op de vijvers zijn miniatuurboten te aanschouwen en verschillende voertuigen racen op het asfalt. In de lucht vinden doorlopend demonstraties van vliegtuigen en drones plaats. RC de Kempen zal een re-enactment verzorgen van de gebeurtenissen rondom D-Day, waarbij ze vanuit het water het land op komen en de vliegtuigen erboven langs vliegen. 


Van rijbewijs tot rangeerdiploma 

Niet alleen buiten, maar ook binnen zullen de vele aanwezige importeurs en fabrikanten uiteenlopende modellen presenteren. Van modelspoordiorama’s tot klassiekers zoals Meccano en K’nex. De Papiermodelgroep laat zien wat allemaal mogelijk is met papier en ook Playmobil is weer van de partij. De bovenverdieping zal volledig in het teken staan van de bekende bouwstenen uit Denemarken voor verkoop, tentoonstelling, maar uiteraard ook om zelf mee te spelen. De mooiste creaties kunnen een prijs te winnen.  

Kinderen kunnen racen op de racebaan van de Mini-Zshop en daarmee een rijbewijsje halen. Daarnaast zal er een perfect nagebouwde rangeerbaan aanwezig zijn, waarbij zelf met de wissels en het aan- en afkoppelen gespeeld kan worden. Wie op tijd de treinen op de juiste banen kan begeleiden haalt een rangeerdiploma. Een weekend vol vermaak voor elke modelbouwer, bouwsteenliefhebber, hobbyist en fanatiekeling, van jong tot oud. 

RC modelbouw modelbouw leveranciers

Informatie & openingstijden 

Op zaterdag 1 en zondag 2 juli 2023 is Modelbouwshow.nl (adres: Graafsebaan 133, 5248 NL ‘s-Hertogenbosch) geopend van 10.00 tot 17.00 uur.  

De toegangsprijs bedraagt online € 12,50 per entreeticket. Kinderen t/m 2 jaar hebben onder begeleiding van een volwassene gratis toegang, voor kinderen t/m 12 is de toegangsprijs online € 5,-. Daarnaast zijn er familietickets (alleen online) beschikbaar à € 33,- voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Parkeren kost € 8,- Tickets online zijn € 1,- per stuk voordeliger dan aan de deur.