Veelgestelde vragen - Modelbouwshow
15659
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15659,qode-quick-links-1.0,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@modelbouwshow.nl.

 

Wat zijn de openingstijden van de Modelbouwshow?
Beide dagen is het evenement van 09.00 tot 18.00 uur geopend.

 

 

Waar vindt de Modelbouwshow plaats?
Modelbouwshow vindt eenmalig plaats in Autotron op de Graafsebaan 133 in ‘s-Hertogenbosch. Normaal gesproken vindt de Modelbouwshow plaats in de Zeelandhallen Goes op Da Vinciplein 1 in Goes

 

 

Wordt de Modelbouwshow volgens de RVIM richtlijnen georganiseerd?
Ja! Lees hier alles over de maatregelen die wij treffen.

Let op : de aangepaste maatregelen zoals aangekondigd in de persconferentie op 9 juli, gelden NIET voor dit evenement. De maatregelen blijven hier ongewijzigd. U kunt dit evenement veilig bezoeken.

 

 

Welke maatregelen worden er vanuit mij verwacht?
Testen voor toegang is niet nodig bij dit evenement, we houden ons wel aan de 1,5 meter afstand. Daarnaast kunt u uit 3 inlooptijden kiezen en vanaf die tijd kunt u de gehele dag tot 18.00 uur van het evenement genieten.

 

 

Kan ik met een rolstoel het evenement bijwonen? 
Jazeker! Het evenement is toegankelijk voor invaliden. 

 


Ik heb voorwerpen gevonden / verloren.

Alle gevonden voorwerpen dienen te worden afgegeven bij de servicebalie in de Centrale Entree. Ben je spullen verloren? Meld je dan bij de servicebalie of bel naar 0113 – 221020.

 


Mag ik mijn eigen eten en drinken meenemen?

Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen in de hal. Er zijn op het evenement diverse verkooppunten waar eten en drinken gekocht kan worden. 

 


Kan ik parkeren bij Autotron?

Bij Autotron zijn er voldoende plaatsen om je auto te parkeren tijdens het evenement.