Modelbouwshow.nl komt op 24 en 25 februari weer naar Zeelandhallen Goes - Modelbouwshow
De Modelbouwshow.nl is het interactieve uitje voor het hele gezin!
modelbouw, RC, radiografisch, familie uitje
16816
post-template-default,single,single-post,postid-16816,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Modelbouwshow.nl komt op 24 en 25 februari weer naar Zeelandhallen Goes

Modelbouwshow.nl komt op 24 en 25 februari weer naar Zeelandhallen Goes

De 33e editie van Modelbouwshow.nl staat voor de deur! Op zaterdag 24 en zondag 25 februari 2024 komt de grootste modelbouwshow van de Benelux weer naar de Zeelandhallen in Goes. Van Mecanno, K’nex en Playmobil tot zo’n 2.000 m² aan welbekende Deense bouwstenen en nog veel meer. Met bijna tweehonderd standhouders en activiteiten is het volop kijken, kopen, bouwen en winnen geblazen.

Modellen in actie
Op het land, in het water, per spoor en zelfs in de lucht, tijdens Modelbouwshow.nl komen de meest bijzondere creaties tot leven. Modeltanks trotseren de zandvlakte en verschillende auto’s en treinen razen langs de bezoekers heen. Ook bij het water speelt zich een hoop af. Modellen van zeilschepen gaan er de strijd met elkaar aan, er worden offshore demonstraties uitgevoerd en er is voor het eerst in de geschiedenis van Modelbouwshow.nl een haven waar boten aanmeren. Modelbouwkenner Arie Penning neemt het publiek mee in het programma.

Een gevarieerd programma voor jong én oud
Modelbouwshow.nl is een uitje voor het hele gezin. Zo is er ook voor kinderen een hoop te beleven. Jonge modelbouwliefhebbers kunnen letterlijk en figuurlijk spoorzoeken tijdens een speurtocht langs het modelbouwspoor. Daarnaast vallen er ook mooie prijzen te winnen tijdens een heuse vliegwedstrijd en een bouwstenencompetitie.

Thema: Bouw aan het verleden
Iedere modelbouwshow worden standhouders uitgedaagd om een thema in hun modellen te verwerken. Het thema van deze wintereditie: ‘Bouw aan het verleden’. Liefhebbers brengen schaalmodellen van bestaande monumenten naar de voorgrond. Van papierbouw tot 3D-geprinte creaties, er wordt een grote diversiteit aan bouwtechnieken gepresenteerd.

Tickets en informatie
Modelbouwshow.nl vindt plaats op 24 en 25 februari 2024 bij Zeelandhallen Goes (Da Vinciplein 1, 4462 GX Goes). Het evenement is beide dagen geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Tickets zijn te koop in de ticketshop of op de dag zelf aan de deur. Online zijn de tickets voordeliger dan aan de deur. Familietickets zijn alleen online te bestellen.