Ticketshop voor Modelbouwshow.nl op 22 en 23 februari 2025 nu geopend!  - Modelbouwshow
De Modelbouwshow.nl is het interactieve uitje voor het hele gezin!
modelbouw, RC, radiografisch, familie uitje
16920
post-template-default,single,single-post,postid-16920,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Ticketshop voor Modelbouwshow.nl op 22 en 23 februari 2025 nu geopend! 

Ticketshop voor Modelbouwshow.nl op 22 en 23 februari 2025 nu geopend! 

De ticketshop voor de 33ste editie van Modelbouwshow.nl is geopend! Modelbouw liefhebbers, verzamelaars en enthousiastelingen kunnen nu hun tickets kopen voor de grootste modelbouwshow van de Benelux, dat plaatsvindt op zaterdag 22 en zondag 23 februari 2025 in Zeelandhallen Goes.

Modelbouwshow.nl staat bekend om zijn indrukwekkende assortiment aan modeltreinen, auto’s, vliegtuigen en nog veel meer. Dit jaar belooft het evenement groter en beter dan ooit te worden, met tal van exposanten, demonstraties en activiteiten voor jong en oud.

Mis deze kans niet om de nieuwste modelbouwproducten te ontdekken, inspiratie op te doen voor je eigen projecten en te genieten van een dag vol plezier en ontdekkingen. Bezoek onze website en koop vandaag nog je tickets voor Modelbouwshow.nl 2025! Naast normale tickets zijn ook familietickets uitsluitend online te bestellen. Een familieticket biedt voordelig toegang voor 2 volwassen en 2 kinderen.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op zaterdag 22 en zondag 23 februari voor een onvergetelijke modelbouwervaring!

Voor meer informatie en om je tickets te bemachtigen, ga naar de ticket pagina.