Modelbouwshow.nl - Het uitje voor het hele gezin
De Modelbouwshow.nl is het interactieve uitje voor het hele gezin!
modelbouw, RC, radiografisch, familie uitje
14883
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14883,qode-quick-links-1.0,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Modelbouwshow.nl komt weer naar de Zeelandhallen in Goes
De 34e editie van Modelbouwshow.nl staat voor de deur! Op zaterdag 22 en zondag 23 februari 2025 komt Modelbouwshow.nl weer naar de Zeelandhallen in Goes. Van Mecanno, K’nex en Playmobil tot de welbekende Deense bouwstenen en nog veel meer. Met bijna tweehonderd standhouders en activiteiten is het volop kijken, kopen, bouwen en winnen geblazen.

 

Modellen in actie
Op het land, in het water, per spoor en zelfs in de lucht, tijdens Modelbouwshow.nl komen de meest bijzondere creaties tot leven. Modeltanks trotseren de zandvlakte en verschillende auto’s en treinen razen langs je heen. Modelbouwkenner Arie Penning neemt je bij het waterbassin mee in een programma waarbij kijken en meedoen elkaar afwisselen. Modellen van zeilschepen gaan er de strijd met elkaar aan, er worden offshore demonstraties uitgevoerd en er is voor het eerst in de geschiedenis van Modelbouwshow.nl een haven waar boten aanmeren. Maar dat is nog niet alles! Bij verschillende verenigingen zijn er doorlopend workshops te volgen.

 

Een gevarieerd programma voor jong én oud
Op zoek naar een leuk uitje voor het hele gezin? Ook dan zit je bij Modelbouwshow.nl goed! Kinderen kunnen letterlijk en figuurlijk spoorzoeken tijdens een speurtocht langs het modelbouwspoor. Bovendien zijn er ook mooie prijzen te winnen tijdens een heuse vliegwedstrijd. En heb je ook al gehoord over de bouwstenenwedstrijd? Hierin nemen kinderen het tegen elkaar op en kunnen zij een mooi bouwstenenpakket winnen.

GA MET HET GEZIN OP ONTDEKKING

DE KLEINSTE BOUWWERKEN, EEN GROOTS EVENEMENT

 

Vliegtuigjes, bootjes of vrachtwagens, je kunt het zo gek niet bedenken of het is er op de Modelbouwshow.nl in Autotron in ‘s-Hertogenbosch. Het hele weekend kunnen modelbouwliefhebbers hun hart ophalen bij het kijken naar zowel moderne als oude modelbouw.